Ons verhaal

Ik ben Imke, 30 jaar oud, en sinds de zomer van 2014 getrouwd met Mels. Ondertussen zijn we ruim 10 jaar samen en de trotse ouders van Kyan & Nomi. Via Nijmegen en Wijchen hebben we nu ons thuis gevonden in Cuijk. Hier wonen we sinds het einde van de zomer van 2018 in ons droomhuis. Op het eiland, aan het water, met bootje, fijne tuin en heerlijk de ruimte in huis. De kinderen naar een nieuwe school, van het droomhuis langzaam ons thuis gemaakt de afgelopen maanden, allebei een leuke baan en toen kwam Mels thuis met een nieuwtje in november 2018. Schat, ik heb een sollicitatiegesprek voor een functie in Dubai… 

Op Expatfamily.nl schrijf ik over onze belevenissen in Dubai, laat ik zien waar we tegenaan lopen in het buitenland, waar we van genieten, wat er te doen is en nog veel meer. Uiteraard kunnen jullie ook teruglezen waarom we voor deze stap gekozen hebben, hoe die periode daarna ‘gewoon’ ons leven in Nederland doorging, voordat dat allemaal zou veranderen en hoe de verhuizing richting Dubai is gegaan.

Waarom nou deze weblog? Om jullie mee te nemen in ons avontuur. De leuke kanten van deze verhuizing, maar ook de wat minder leuke dingen. Daarnaast vind ik het fijn om onze vrienden, familie en andere lezers mee te nemen in deze onderneming en ons leven in Dubai te laten zien.

We wonen dan nu wel ‘ver’ weg, maar zo zijn we toch een beetje dichtbij!

Familie foto
Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *