Plog 2 – Voorbereidingen

Na al het eten met kerst en de oliebollen met oud en nieuw was het nu toch echt tijd om de voorbereidingen voor Dubai serieus te gaan nemen. Het ’to do’ lijstje wordt steeds langer zelfs als je meerdere acties alweer kunt wegstrepen. Uiteraard genieten we ook nog even van Nederland en ondernemen we leuke activiteiten met de lieve mensen om ons heen. Het leek mij leuk om jullie ook dit stukje te laten zien in foto’s. Oké vooruit dan dit keer inclusief kort filmpje die te leuk is om niet te delen. Kijk mee!

Pasfotos maken
Van iedereen pasfoto’s gemaakt x20 met witte achtergrond. Laat die UAE papieren maar komen.
Naar de Ikea
Naar de Ikea. Het was zo druk dat we helemaal bovenaan moesten parkeren. Gelukkig had Nomi er wel zin in, bij het woord shoppen kreeg ze pretlichtjes in haar ogen. Echt een kind van d’r moeder 🙂
In de Ikea bakken halen
Het was even passen en meten in de winkelwagen, maar het past! Ik blijf het een ding vinden, kerstvakantie en Ikea is gewoon echt geen goede combi.
Markplaats advertenties
Alles wat nog verkocht moet worden op marktplaats gezet. Mels maakt de foto’s, ik plaats ze online. Teamwork.

Hier kun je nog veel meer vinden waar we vanaf willen: https://www.marktplaats.nl/verkopers/514850.html

Retourtje ANWB winkel. Internationaal rijbewijs kan ook weer van het lijstje afgestreept worden.
Internationaal rijbewijs
Dit is ‘m dan. Blijf het bijzonder vinden dat een internationaal rijbewijs gedeeltelijk met de hand geschreven wordt, maar hij is binnen.
Kids gaan een middagje vrij skiën met Sep en Lot. Lees de moeders vermaken zich in het chalet met warme chocomel en slagroom.
De leukste thuis tijdens het rustmomentje. Dan snel weer door…. hop op de skies!
Tijd voor een ‘afscheids’ feestje met een groep vrienden uit Wijchen. Klaar maken bij m’n zus op de badkamer, hapje eten samen en kids lekker bij haar slapen.
Badderen met zijn allen
Badderen! Worden de kids blij van en daarna snel slapen.
Zijn we weer. En zoals twee weken eerder ook het geval was begint het feestje pas als Mels bier over zichzelf heeft gegooid 😉 Tradities moet je in ere houden zeg maar.
Het feestteam kwam ook even een half uurtje en daarna snel door met DJ Jerome. Topavond!
En dan is het alweer tijd om afscheid te nemen. Wat een fantastische avond bij Wijchen Schaatst samen met lieve en leuke mensen. Vooral gelachen met aan het eind een traantje. Wanneer we weer zo’n avondje hebben? Geen idee dus deze was extra speciaal.
Het gewone leven voor de komende 7 weken is weer begonnen. Op naar school en sportief begonnen op de fiets.
Alles klaar leggen voor ons tripje. Enorm veel zin in en spannend om te zien of onze verwachtingen een beetje kloppen. Nog even en we weten het.
Feestje voor Kyan
Het kinderfeestje van Kyan hebben we ook nog snel gepland en op de valreep, voordat we vertrekken, kwam de uitnodiging binnen.
We zijn er klaar voor. Kids gaan logeren bij opa en oma en wij kunnen met een gerust hart op pad. Op naar Dubai!

We hebben weer genoeg kunnen afstrepen van ons lijstje deze week, maar daarnaast ook genoten van tijd met elkaar, vrienden en feestjes. Nu op naar Dubai voor 3,5 dag om samen om daar verder alles te regelen. Nog ongeveer 7 weken en dan is het zover. Time Flies.

Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *