Plog 20 – Mini staycation in Dubai

Deze week een extra plog op vrijdag. Waarom? Omdat wij begin deze week op een korte mini staycation in onze eigen woonplaats Dubai zijn geweest. We hebben een nachtje geboekt in het Jumeirah al Naseem hotel. Onszelf even onderdompelen in luxe en genieten van elkaar, vrienden, zon, zee, strand, zwembad en het Wild Wadi Waterpark. Blijer kon je ons en de kids niet maken. Wat waren het twee heerlijke dagen die we voor geen goud hadden willen missen. Kijk mee hoe wij hebben genoten!

Nomi Mels Kyan lobby Jumeirah Al Naseem hotel
Nadat we onze auto bij de valet parking hebben afgegeven wachten we in de lobby totdat we naar onze kamer worden gebracht. Onze hotelkamer is al klaar dus wij krijgen een gratis early check in. Helemaal fijn. Nu al dol op dit prachtige Jumeirah Al Naseem hotel.
Lobby Jumeirah Al Naseem hotel
Hoe mooi is dit dan! Ik kan niet stoppen met kijken. Ik kan enorm genieten van zo’n prachtige lobby.
Onze hotelkamer is al net zo mooi. Kijk mee.
Imke Nomi Jumeirah Al Naseem trappen strand
Als we bij onze hotelkamer zijn blijkt dat we dicht bij het strand zitten. Hoe fijn is dat. We nemen gelijk een kijkje en als je dan dit uitzicht hebt op de helder blauwe zee vanaf de trap is onze dag al goed.
Mels Kyan Nomi trappen hotel Jumeirah Al Naseem
De kids willen snel terug naar de kamer en naar het zwembad. Gaan we doen!
Mels Imke Burj Al Arab achtergrond zwembad Al Naseem
Zijn we dan bij het zwembad. Nu kan het genieten pas echt beginnen. Niet voordat we een selfie hebben gemaakt met de Burj al Arab op de achtergrond.
Kyan Nomi bubbelen zwembad al Naseem
Zij genieten in het zwembad. Overal heb je van dit soort ligstukken waar je ook kan bubbelen of waar een soort loungeset is gemaakt in het water. Mooi! Onze mini staycation in Dubai is eigenlijk dan al helemaal geslaagd.
Nomi Imke Gertruud Lis Burj Al Arab zwembad Al Naseem
Dan zijn ook Erik, Gertruud, Lis en Jens gearriveerd. De pret kan pas echt beginnen zoals jullie kunnen zien.
Bar zwembad knop ober Jumeirah Al Naseem
Na een hoop zwemplezier tijd voor lunch. Dit is pas optimaal genieten. Vanaf je ligbedje op de knop drukken om te laten weten dat je een bestelling wilt plaatsen. Ongekende luxe die wij kunnen waarderen.
Erik Kyan Jens zwembad Al Naseem
Na al het eten weer hop het zwembad in. De heren vermaken zich prima! Na het plezier in het zwembad pakken wij de golfkar richting Wild Wadi Waterpark. Even een paar glijbanen nemen. Leuk!
Gertruud Imke Nomi Kyan Mels snack cocktails borrelen zwembad Al Naseem
Als we in Wild Wadi Waterpark zijn geweest is het tijd voor cocktails en een stuk pizza. Hoe lekker is dat. We genieten van de laatste zonuren deze dag. En dan te bedenken dat we de dag erna nog zo’n dag hebben.
Burj al Arab by night
Terwijl wij wachten op de golfkar die ons naar de Souk Madinat Jumeirah gaat brengen om te eten maak ik dit plaatje van de Burj al Arab. Zo mooi ’s avonds met dat licht.
The Meat Co. Souk Madinat groepsfoto eten
We eten bij The Meat Co. en wat is het lekker. Ondertussen is het wel ruim na 9en dus de kids zijn moe. Na het eten snel terug naar het hotel.
Wachten golfkar vrienden Souk Madinat Jumeirah
Terwijl wij wachten op de golfkar die ons terugbrengt naar het hotel maakt Gertruud deze foto. Kyan deed alles om er niet op te komen en juist dat maakte het een leuke foto. Plan van Kyan mislukt 😉
Imke hotelkamer Jumeirah Al Naseem
Na een heerlijk nachtje slapen in dit bed is het tijd om op te staan. Mels is er al uit, maar ik lig nog iets te lekker zoals jullie kunnen zien. Nog een weekje dan hebben wij zelf thuis ook zo’n groot 200×200 bed. Ik kan niet wachten.
Mels Imke Burj Al Arab ochtend Jumeriah Beach
Het vroege opstaan was het uiteindelijk wel waard. Lekker een duik in de zee bij de Burj al Arab. Terwijl we met Erik en Gertruud aan het kletsen zijn in de zee voel ik opeens iets tegen mijn been. Wat denk je? Een kwal!! Verzin je toch ook niet he. Diegene die het meest bang is voor een kwal krijgt hem tegen haar been. Lekker dan…
Terwijl we onze voeten bij de kraantjes afspoelen, voordat we terug naar onze hotelkamer gaan blijft ons gesprek gaan over de kwal.
Kyan Wild Wadi Waterpark body boarden
Na het fantastische uitgebreide ontbijt gaat Mels met Jens en Kyan naar Wild Wadi Waterpark. Ze willen graag body boarden. Kijk die Kyan nou, de kleine knapperd!
Lemon ijsje Nomi Imke Jumeriah Al Naseem
Terwijl de jongens plezier hebben in Wild Wadi geniet ik met Nomi en de rest van een Lemon ijsje aan het zwembad. Wat een heerlijk leven en wat zijn wij bevoorrecht om nu dit soort uitstapjes te kunnen maken samen. Optimaal genieten!
Mels Imke zwembad Jumeirah Al Naseem
Na het uitchecken mogen we de hele dag nog genieten van alles wat het hotel te bieden heeft. Wij blijven dus nog even en zwemmen en genieten van elkaar.
Daar hoort ook nog een bezoekje aan Wald Wadi Waterpark bij. Zo leuk samen. Aangezien Eid Al Fitr – suikerfeest – vandaag begonnen is in Dubai is het erg druk. We doen maar drie glijbanen en zijn bijna twee uur weg!
Kyan Mels Nomi wandelen strand Burj Al Arab
Terug naar het hotel staat er zo’n enorme wachtrij bij de golfkarretjes die je terugbrengen naar het hotel dat wij ervoor kiezen om te gaan lopen over het strand. Daar schiet ik nog dit mooie plaatje.
En maak ik dit filmpje. O ja en ga ik natuurlijk nog bijna een kwal staan. Dat dus! Twee kwallen op een hele dag en twee keer bij mij. Top
Lobby hotel Jumeirah Al Naseem
Nadat we nog een paar uur genieten van de ondergaande zon aan het zwembad en we een cocktail drinken is het tijd om naar huis te gaan. Ik maak als laatste nog deze foto. Ook in de lobby van het Jumeirah Al Naseem hotel. Wat is het hier toch mooi! De auto wordt weer netjes voor het hotel gezet en zodra we rijden slapen allebei de kids binnen 5 minuten. Voordeel van een mini staycation in je eigen woonplaats is dat we binnen 20 minuten weer thuis zijn.

Jullie hebben het gezien, wij hebben twee topdagen gehad op onze mini staycation in Dubai. Het voelde als een lange vakantie en wat waren wij hier aan toe. Dagen met een gouden randje en met super leuke vrienden. Daarnaast is het uiteraard ook een prachtig hotel met een fantastisch uitzicht op de Burj Al Arab. Het eten en de cocktails waren ook erg goed. Komende zondag de ‘normale’ plog van deze week met wat wij de overige vrije dagen gedaan hebben samen. Tot dan.

Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *