Plog 7 – Opruimen, inpakken of meenemen naar Dubai

Tijd voor een nieuwe plog. Geen foto’s uit de sneeuw, maar dit keer zijn we druk met de inboedel klaar maken voor de verhuizing, afscheid nemen, werken en had ik een hoofd vol snot. Vooral met het opruimen en inpakken zijn Mels en ik druk in discussie wat mee gaat naar Dubai, moet het de opslag in of gaan we het opruimen of wegdoen. Twee mensen, twee meningen en die zijn zeker niet altijd gelijk. Kijk mee hoe dit gaat.

Maandag file dag naar het werk Cuijk Harderwijk
We beginnen de week met… file! Zo niet leuk en mijn wekelijkse ritjes naar De Kraamvogel in Harderwijk vanuit Cuijk zal ik niet zo missen straks. Mijn lieve collega’s daarentegen zeker wel.
Afscheidscadeau werk Harderwijk De Kraamvogel
Eenmaal op kantoor heb ik mijn laatste overleg met andere kraamzorg organisaties. Aan het einde ontvang ik deze leuke boeken en een cadeaubon als afscheid. Wat lief en had zeker niet gehoeven, maar wel heel fijn om zo gewaardeerd te worden.
Imke kapper highlights
Na deze werkdag is het tijd voor de kapper. Ze komt altijd fijn bij ons thuis en dit keer zet ze wat extra highlights erin. Leuk bij het zomerse weer in Dubai straks. Aan het einde weer een afscheidsmomentje. De zoveelste van vandaag.
Protest Lole broek gescheurd
Ik stuur als laatste nog even een klacht naar Protest. Goede woordspeling wel 😉 Mijn – zo goed als nieuwe – Lole skibroek is afgelopen weekend kapot gegaan, zoals jullie konden lezen in de blog van afgelopen woensdag over ons weekend in Willingen. Vind ik niet kunnen en al helemaal niet voor zo’n nieuwe broek. Stom!
NEC bus in Harderwijk onderweg naar werk
Dinsdag en wederom file. Als ik bijna in Harderwijk ben kom ik de NEC bus tegen. Maak gelijk even een foto voor zoonlief. Die vindt het stom dat ik het op de foto heb gezet. Hij wil alleen de Vitesse bus zien…
Imke Uzuma juice dag 1 sapkuur slim
Dinsdag is ook de dag dat Mels en ik beginnen met onze sapkuur van Uzuma. Dag 1 verloopt redelijk goed. Wel af en toe hongergevoel, maar om de twee uur drink je een sapje dus voor nu nog prima te doen. Misschien helpen deze sapje ook tegen mijn verkoudheid. Heb een hoofd vol snot en dat vind ik niet leuk.
Apple mac voorbereiden
Mels maakt ondertussen onze Mac computer klaar om naar mijn ouders te brengen. Hij staat al enige tijd niks te doen op onze werkkamer en dat is zonde. We nemen hem ook niet mee naar Dubai, aangezien we twee Macbooks hebben. Hopelijk hebben mijn ouders er meer plezier van.
Fietsen naar school Imke Nomi
Woensdag en tijd om deze kleine meid naar school te brengen. Ikzelf heb nog steeds een hoofd vol snot, Kyan is nog ziek thuis en Mels is werken. Lopen ging me net iets te ver dus fietsen vond ik een goede tussen oplossing. Helaas niet helemaal scherp dit kiekje, maar wel leuk 🙂
School schoenen Dubai
De eerste lading aan schoenen voor op school in Dubai zijn binnen gekomen. Nomi kan gelijk passen als ze straks thuis komt. Weer een klusje die van ons to do lijstje af kan. Opruimen is er dus nog niet van gekomen, zoals jullie zien. We krijgen alleen maar meer spullen in huis.
Nomi schoolplein de Waai slee
Ondertussen kijk ik naar de foto’s van school die op de ouderportaal zijn gezet. Ik scroll er bijna langs, maar opeens zie ik deze. Leuk om te zien hoeveel plezier Nomi op het schoolplein had met de sneeuw en de slee.
Imke nieuwe bril Charlie Temple
Nog meer nieuwe spullen. Mijn nieuwe bril van Charlie Temple. Vorige week heb ik mijn ogen laten checken, zodat ik voor een jaar lang lenzen kon bestellen. Wat bleek? Mijn huidige bril was niet goed meer. Een nieuwe bril rijker en een jaar aan lenzen liggen nu in de kast.
Marktplaats advertentie skiset meisjes 104
Ondertussen moest ik toch echt gaan opruimen. De skikleding van vorige week is gewassen en wat niet mee gaat naar Dubai of de opslag in gaat heb ik op marktplaats gezet. Net zoals Nomi’s ski’s, lampen, wekker, snowboots en nog veel meer. Wil je weten wat we allemaal op Marktplaats hebben staan, hierbij de link: https://www.marktplaats.nl/verkopers/514850.html
Kyan voetballen JVC Cuijk
Zaterdag, onze eerste geplande opruimdag. Wat blijkt? Kyan moet voor het eerst weer voetballen dus van opruimen komt weinig. Als Mels terug is met Kyan maken we toch een begin.
Spullen opslag Nederland
De eerste bakken voor de opslag in Nederland zijn gevuld. Niet zonder slag of stoot, aangezien Mels nog steeds veel studieboeken wil bewaren, vind ik stom. Alle decoratie die ik mee wil nemen naar Dubai of wil opslaan, vindt Mels dan weer stom. Hij wil dat het liefste wegdoen. We maken een mooie compromis en zo hebben we toch een aardige slag geslagen vandaag.
Dubai Kast cuijk voorbereiding verhuizing
Onze boekenkast met spullen die mee naar Dubai gaan. Klaar voor de verhuisploeg die over ongeveer 1,5 week voor de deur staat. We zijn er nog lang niet, maar het is een goed begin.
Imke opruimen auto's Mels cuijk
Ik ga verder met het vullen van de bakken die in Nederland blijven. Mels zijn collectie met miniatuur auto’s mag de opslag in Nederland in. Wie had dat gedacht?! Al bijna 13 jaar in discussie waar die ondingen moeten staan in huis en nu hoeven ze niet eens mee. Mannen…
Oud papier wegbrengen Cuijk Siol
Als we een groot deel van de woonkamer hebben opgeruimd en we richting de skiles moeten brengen we alvast een deel van het oud papier weg. Ruimt lekker op zo.
Risk spelen thuis Cuijk Nederland
Na de skiles is het tijd om samen te eten met Marco. We krijgen allemaal lekkernijen uit Nederland die we in Dubai niet kunnen kopen. Super leuk en de kids willen het eigenlijk nu al eten. Zullen ze toch nog even moeten wachten. Als het eten klaar is beginnen ze met een spelletje Risk. Ondertussen maak ik deze plog af. Wederom een gezellige avond.

Dit was ‘m, ons dagelijks leven en de opruim plog. Hoe gaat dit bij jullie? Zijn jullie het altijd eens of is de discussie herkenbaar? Wij zijn nu een heel eind op weg. Scheelt wel dat we een half jaar geleden zijn verhuisd, toen hebben we al een grote slag gemaakt. Fijn dat jullie weer hebben meegelezen en ons trouw volgen. Dankjewel daarvoor! Wil je nog een blog of plog teruglezen? Dat kan altijd, klik op de link. Komende woensdag een gastblog van Mels. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees woensdag dan weer met ons mee.

Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *