Bye 2018, Hello 2019

En toen was het alweer 2019. Het jaar van onze verhuizing. Het komt nu wel erg dichtbij, over minder dan twee maanden zijn we al in Dubai en lopen we op onze teenslippertjes. Spannend!

Oudjaarsdag dus nog maar even extra genoten van de tradities. Zelf gemaakte oliebollen eten bij oma Liesbeth, oudejaarslot kopen en daarna door naar de Glühwein borrel met onze buurtgenoten uit Cuijk. Tussendoor kon Mels nog even een uitstapje maken richting de huisarts, eindelijk was hij verstandig! Na dagen van koorts, buikklachten en weinig slaap heeft hij gelukkig nu medicatie en hopen we dat het aanslaat.

gluhwein oudjaarsdag
Ter verdediging, we waren met heel veel buurtgenoten 😉

Na al deze gezelligheid was het tijd om even te ontspannen. Samen eten en alvast met de kids proosten (met kinderchampagne uiteraard). Nomi snel op bed gelegd om alvast wat te slapen, want die mocht voor het eerst om 00.00 uur ook mee naar buiten. Mels had zich, zoals altijd, enorm uitgeleefd bij de Lidl in Duitsland dus er was genoeg vuurwerk. Nadat dat allemaal was afgestoken gingen we door naar Nomi’s grote vriendin/ buurvrouw op nr 1. Uiteindelijk kent gezelligheid geen tijd en liepen wij pas rond 03.00 uur weer richting huis met Nomi. Als loedermoeder moet je ook 2019 goed beginnen zullen we maar zeggen.

oudejaarslot staatsloterij
Om 01.30 uur erachter komen dat je 10 Euro hebt ‘gewonnen’. Geen miljonair of Mini rijker, maar het kon slechter.

Het was een mooie afsluiting van een goed jaar voor ons. Het jaar waarin ik 30 werd, wat een ding vond ik dat, en het jaar waarin we ons huis hebben gekocht in Cuijk op een droomplek, maar daarmee verlieten we ook Wijchen. Het dorp waar we hele mooie herinneringen hebben gemaakt met een gouden randje en enorm lieve vrienden wonen. Dat afscheid viel soms toch wel zwaar. Cuijk daarentegen heeft ons met open armen ontvangen en hier hebben we al mooie mensen leren kennen waar we graag een vorkje prikken of een borrel drinken. Nu op naar 2019, het jaar waarin we nog veel hebben voor te bereiden tot onze verhuizing naar Dubai. Never a dull moment met ons zullen we maar zeggen.

Wij hebben proostend, dansend en vol gezelligheid het jaar afgesloten, na een december maand, en wensen jullie allemaal een fantastisch 2019 toe. Met veel liefde, gezondheid en gezelligheid voor iedereen.

Geef meer, neem minder
Probeer nieuwe dingen
Huil tot je weer lacht
Doe je beste best
Durf fouten te maken
en probeer opnieuw
Zie wat goed gaat
Geniet van kleine dingen
Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *