Plog 25 – Leukste Hollandse kiekjes

Na twee maanden is het dit keer weer tijd voor een plog, oftewel de leukste foto’s. Aangezien ik wat achter loop, zoals jullie wel zullen begrijpen deel ik eerst nog de leukste kiekjes uit Nederland. Of beter gezegd de leukste Hollandse kiekjes. De eerste foto’s uit Nederland kwamen eind juni al online met de foto’s van mijn vaders afscheidsfeestje. Die plog kunnen jullie hier vinden. Nu de overige foto’s. Van wijntjes, feestjes, knuffels tot shoppen. Alles komt voorbij. Kijk gezellig mee.

Wijntjes drinken in Nederland met vrienden
Wijntjes drinken in Nederland met vrienden. Wat is er fijner dan dit. Eerder op de avond verraste ik ze met mijn bezoek, aangezien ik een dagje eerder al voor hun neus stond dan gepland. Hoe leuk! Daarna vooral gedronken en bijgekletst.
Nog een rondje Sangria drinken samen
Na de wijntjes is het tijd voor sangria. De kids hebben samen een heerlijke middag gehad en nu is het tijd voor ons. En laten we niet vergeten dat Jason en Margot weer heerlijke roti hebben gemaakt. Zo lief en zooo lekker!
Dit mis je in Dubai. Paar kilo zwaarder maar bittergarnituur sla je in Nederland niet af
Na alle drankjes ook nog een schaal met bittergarnituur. Dit mis je toch echt wel in Dubai. Lekker!
Kyan nieuwe tennisracket Wilson
Nadat mijn tennisracket is besteld kan ik hem een dag later ophalen. Zoonlief heeft hem gelijk afgepakt. We kopen ook nog even snel een leuke zwembroek voor hem in het rood, wit, blauw. Je afkomst verloochen je niet zeg maar.
Beste ijsjes heb je in Nederland
We zijn ook nog bij de verjaardag van Jip en dan krijg ik zomaar dit Gin tonic ijsje. Genieten 3.0 dus.
Samen boekjes lezen
Deze dames gaan verder waar ze de dag ervoor mee begonnen zijn. Genieten van elkaar. Hoe lief samen een boekje lezen op de trap.
Zulke vrienden zijn goud waard. Zo intens genoten dat Nomi helemaal knock out was
En dan tijd om gedag te zeggen. Deze kleine knapperd was boven in slaap gevallen en zelfs op de arm slaapt ze lekker door. Wat fijn om zulke fantastische vrienden te hebben die ook met liefde voor dit slapende meisje zorgen.
Huis zaken regelen. Rolluiken checken
Na veel gezelligheid tijd voor praktische zaken. Bij ons huis moest er genoeg geregeld worden. De vloer zou gemaakt worden en ik checkte de rolluiken. Helaas kon ik niks helemaal afhandelen. Dan is op afstand wonen toch echt wel onhandig.
Nomi school Nederland bezoeken. Kapstop theepot was nog vrij
Terwijl ik bezig ben bij ons huis wilde Nomi graag naar haar oude klas. Ze eet fruit mee en gaat buiten spelen. Wat gezellig! Ze vond het een beetje veel, aangezien iedereen met haar wilde spelen. Heel logisch en lief, maar ik snap heel goed dat het dan veel is.
Mariska Kyan Nomi pannenkoeken eten
Tijd voor echte Hollandse pannenkoeken en tijd om bij te kletsen met Mariska. Zoals te zien was het een geslaagde avond en wat genieten de kids toch van deze momenten.
Door Nijmegen lopen
We gaan ook nog even Nijmegen in. We kopen wat Delfts blauwe magneten en dat soort echte Hollandse kneuterigheid. Zo leuk om mee te nemen naar Dubai.
Frietje speciaal
Voordat ik terug ging naar Dubai was het uiteraard nog tijd voor een frietje speciaal. Nadat ik op de eerste dag al een heerlijk broodje kroket heb gegeten. Ik kom een paar kilo zwaarder terug, maar wat was het lekker.
Laatste lunch in Nederland bij de Bakker Bart
De laatste middag in Nederland is het bijna tijd om afscheid te nemen van Kyan, aangezien hij nog even in Nederland blijft. We nemen nog even de tijd met z’n drietjes en eten een muffin bij Bakker Bart.
Broodje frikandel en kroket voor afscheid in Nederland
Nadat we op het schoolplein bij het uitglijden van de kleuters zijn geweest is het tijd om echt afscheid te gaan nemen van iedereen. Op het schoolplein hebben we al het eerste afscheid met wat tranen en daarna eten we eerst nog wat troost voer. Lees broodjes kroket en frikandel. Het kon slechter.
Nomi Lot afscheid
Na het eten is het toch echt tijd voor de laatste knuffels. Deze vriendinnen missen elkaar alweer enorm, maar deze dagen waren zo fijn samen.
Nomi Imke afscheid Nederland Wijchen
Een laatste foto als afscheid en dan is het echt tijd om te gaan. Wel fijn zo’n grote zonnebril, want de tranen vloeien weer. Maar naast dat ik het lastig had in Nederland zoals jullie konden lezen afgelopen week in de blog, waren er bovenal ook hele fijne momenten.
Nomi Dusseldorf airport
En dan zijn we alweer op Düsseldorf airport. De tijd is omgevlogen en nadat we onze – iets te zware – koffers vol met pindakaas, koffie, hagelslag, tennis spullen en meer van dat soort dingen hebben ingecheckt is het tijd voor de douane.
Vliegtuig Nomi slaapt Dusseldorf Dubai
In het vliegtuig ligt Nomi al heel snel lekker te slapen. We hebben een heerlijke, rustige nachtvlucht en het eten heeft Nomi niet meer meegemaakt. Slapend komen wij deze uurtjes prima door en een paar minuten voordat we landen maak ik Nomi voorzichtig wakker. Een prima vlucht dus.
Nomi Mels vliegveld Dubai welkom thuis
Dan is het tijd om papa te knuffelen. Wat heeft ze hem gemist en het voelt toch echt als thuiskomen. Ondanks dat het lastig is om iedereen in Nederland weer achter te laten.

Dit was het alweer. Hopelijk vonden jullie het leuk om nog even deze terugblik te zien. Heerlijke zonnige foto’s uit Nederland met vooral drankjes en knuffels. We hebben heerlijk geslapen bij mijn ouders en zijn daar ook enorm verwend. Zo kijken we er het liefste op terug. En zelfs na bijna twee maanden is het fijn om de foto’s weer te zien. Wanneer ons volgende tripje naar Nederland is weten we nog niet. De volgende plog de foto’s van mijn twee weken met Nomi alleen in Dubai, terwijl Mels enorm druk was met zijn werk.

Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *