Plog 6 – Het wintergevoel behouden

Het is weer zondag dus tijd voor een plog. Dit keer onze afgelopen week in foto’s. Net zoals de vorige plog, wederom een week van feestjes, gezellig samen zijn met familie en vrienden, veel werken, sneeuw plezier en tijd voor de kinderen maken. Ook voor hen loopt de spanning op dus is het extra genieten om even weg te gaan naar de sneeuw in Willingen om het wintergevoel nog even vast te houden. Kijk weer gezellig mee!

Kijkles zwemles Nomi zondag Thermen Nijmegen
Het is zondag en enorm vroeg. Tijd voor de zwemles van Nomi. Mels komt om 8.00 uur thuis en zegt dat het kijkles is. Ik sla toch over en blijf nog liggen, aangezien ik niet helemaal fit ben. Krijg wel leuke foto’s en filmpjes toegestuurd. Kijk hoe geconcentreerd ze is. Bijna mag ze op voor haar B diploma. Knapperd!!
Verjaardag Daan 1 cadeau
Na het zwemmen is het tijd voor nog een verjaardag. Nummertje 4 van het weekend vorige week. Hoe leuk en gezellig ook we zijn blij dat dit de laatste is van de week. De cadeautjes staan in ieder geval al klaar.
Verjaardag Daan Kyan Nomi
Nadat de taart, chocola en chips op is vinden ze het tijd om met de jarige job te knuffelen. Daan is 1 geworden en vooral Kyan heeft een hele tijd met hem geknuffeld en gespeeld.
Boodschappenkar Jumbo
Tijd voor de wekelijkse boodschappen. Helaas bezorgd de Jumbo nog niet op ons adres thuis dus maar weer even snel langs het pick up point. Dit keer ging Nomi mee en dat is een stuk gezelliger dan alleen.
Uzuma slim kuur sapjes
Als we thuiskomen komt de overbuurman ons pakket met sapjes brengen. Mels en ik gaan volgende week 3 dagen een juice programma van Uzuma volgen. De bovenste plank van de koelkast staat in ieder geval vol. We zijn benieuwd!
School Uniform shoes
Ik bestel alvast de schoenen voor school in Dubai. De kids zijn allesbehalve blij hiermee. Ik snap ze wel, ik vind ze ook niet mooi. De regels heb ik niet gemaakt en toch ben ik de persona non grata deze dag. Gymschoenen volledig wit of zwart valt beter in de smaak. Klein goedmakertje voor ze dus die bestel ik ook gelijk. Vrolijkt ze iets op.
Bloemen Bloomon inclusief vaas vervroegd verjaardagscadeau schoonmoeder
Op donderdagavond als Mels voetbaltraining aan Kyan aan het geven is ontvang ik deze mooie bloemen inclusief vaas van Bloomon. Een vervroegd verjaardagscadeautje van mijn schoenmoeder. Hoe lief en ze zijn prachtig. Nog even van genieten de komende weken.
Skikleding ligt klaar weekend Willingen
Tijd om de wintersport spullen klaar te leggen. De koffers zijn ingepakt en als de kleren voor de kids klaar liggen voor morgenvroeg zijn onze kleren aan de beurt. Normaal leg ik het niet klaar voor manlief, maar deze keer heeft hij een keer mazzel. Of pech het is maar hoe je het bekijkt 😉
Kraamcadeau 9 jaar geleden gevonden
Als alles klaar is voor ons weekendje weg begin ik met het opruimen en uitzoeken van mijn sieraden. Ik kom deze tegen. Een kraamcadeau van 9 jaar geleden toen ik net bevallen was van Kyan. Mooie herinneringen!
Jagermeister voorbereiding wintersport weekend
Mels treft de voorbereidingen voor het weekend in de sneeuw. De Jägermeister gaat de vriezer in voor een nachtje en nemen we zaterdagochtend vroeg mee.
Dakkoffer Thule inladen Mels
De ski’s gaan ook alvast de dakkoffer in. Klaar voor ons weekend in de sneeuw.
Kaarsjes thuis Cuijk Nederland
Nadat alles is ingepakt is het tijd om nog even met de buren te borrelen. Ook dit keer de kaarsjes weer aan. Ze moeten op en met deze kou in Nederland wel zo gezellig,
Aankomst Willingen wildplassen heren
De meeste van jullie weten wel dat ik niet zo’n ochtendmens ben dus ben blij dat ik 7.00 uur heb gehaald om op tijd in de auto te zitten. Als we aankomen in Willingen moeten de heren plassen en dat doen ze zo ;-).  Wij – de vrouwen met de dochters – moeten uiteraard een heel stuk lopen naar het hotel voordat 
we eindelijk een WC hebben gevonden. 
Imke Hotel Sauerland Stern Hotel
Als de dames eindelijk de WC hebben bereikt maken we even snel een selfie. Nomi duikt nog even snel weg op de foto, maar we zijn er klaar voor. Twee dagen skiën en genieten van de sneeuw. Onze ‘wintersport’ van dit jaar.
Gondel Willingen vrienden voor het leven
Uiteindelijk is de rij mega lang bij de kassa en hebben we al een aantal broodjes bratwurst gegeten, voordat we eindelijk in de gondel zitten. Deze twee schatjes Sep en Nomi zitten knuffelend in de gondel. Hoe lief!!
Drankje op de piste Willingen Duitsland
Na een aantal afdalingen in Willingen is het tijd voor een drankje. Gezellig samen met ons kleine meisje. Die vond de afdalingen nog een beetje spannend en daardoor zijn Mels en ik even alleen met Nomi op pad geweest.
Familie Selfie Willingen
Nog even een selfie met de kleine engel, voordat we verder gaan. Op naar de rest van de groep. De spanning is eraf en Nomi heeft er weer zin in.
Zwemmen Sauerland Stern Willingen
Als het skiën klaar is voor vandaag is het tijd voor het zwembad. Voor het eerst heb ik de zeemeermin flippers meegenomen naar het zwembad en deze kleine zeemeermin kan er geen genoeg van krijgen. Ondanks haar A diploma moet ze met deze flipper toch nog even haar kurkjes om.

Dit was ‘m voor deze week. Bedankt voor het meelezen en kijken. Ik wens jullie een hele fijne zondag toe, wij genieten nog even in de sneeuw in Willingen vandaag en onze laatste keer skiën voor dit seizoen. Tot woensdag als het volgende blog artikel over ons wintersport weekend online komt.

Handtekening Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *